Cyklobusom od vody k vode aj do Malých Karpát

KOCR Trnavský kraj
KOCR Trnavský kraj

Autobusy, ktoré cestujúcich odvezú i s bicyklami, už čoskoro prepoja Záhorie a Piešťany. Návštevníci Thermalparku v Dunajskej Strede to vďaka nim budú mať bližšie k tichým vodám Žitného ostrova. Oba autobusové spoje – Cyklobus od vody k vode a Cyklobus do Karpát – vypraví Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trnavský kraj. Miesta v na oboch linkách je dobré si vopred rezervovať online: miestenky na Cyklobus do Karpát si rezervujte tu a miestenky na Cyklobus od vody k vode si rezervujete tu.

Na konci apríla sa na cesty Trnavského kraja zážitkov vráti cyklobus. Premávať bude na trase Dunajská Streda – Gabčíkovo – Vojka nad Dunajom a späť počas víkendov i štátnych sviatkov od 29. apríla do 17. septembra 2023. Z kratších cyklovýletov v tomto regióne odporúčame trasu medzi Vojkou nad Dunajom a Čunovom. Zaujímavý je aj okruh okolo Dunaja, v rámci ktorého cyklistov odvezie kompa do obce Kyselica.  

KOCR Trnavský kraj vypraví tento rok aj obľúbený Cyklobus do Karpát. Autobusový spoj odvezie skoro ráno cyklistov z Trnavy do Piešťan, ale pokračovať bude cez Brezovú pod Bradlom až do Senice. V opačnom smere ho môžu využiť aj obyvatelia a návštevníci Záhoria. Pohodlne sa vďaka nemu dostanú do kúpeľného mesta, ktoré je známe aj ako mesto bicyklov.  

 

Súvisiace regióny
Rezort Piešťany
Súvisiace lokality
Bazilika Sedembolestnej Panny Márie

Ďalšie články v blogu