Plagát k Rozáriu hudby 2022 ocenili v Pekingu

Picture of KOCR Trnavský kraj
KOCR Trnavský kraj

Autorská dvojica Veronika a Eduardo Barrera získala bronzovú medailu na International Exhibition of Contemporary Ink Design. Výstava bola súčasťou Beijing International Design Week. Odbornú porotu zaujal plagát s motívom Ludviga van Beethovena k podujatiu Rozárium hudby 2022, ktoré sa konalo v Dolnej Krupej.

Ide o ďalšie ocenenie tvorby tejto autorskej dvojice pre Trnavský kraj zážitkov. Medzinárodné úspechy už zaznamenali s plagátmi k Rozáriu hudby 2021 (International Poster Bienniale Lublin) aj k zážitkovým prehliadkam Piešťany podľa Wintera (International Poster Biennale in Warsaw, United States International Poster Biennial).

Rozárium hudby popularizuje unikátnosti Dolnej Krupej, medzi ktoré patrí svetovo oceňovaná medovina, dedičstvo zakladateľky jedného z najväčších rozárií v Európe, ale aj príbehy o nenaplnených láskach Ludwiga van Beethovena. Popoludnie plné zážitkov spojené s večerným komorným koncertom uprostred vzácneho anglického parku pripravuje každoročne na začiatok septembra Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj. 

Ďalšie články v blogu