Gastrolove 2024

O tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou.

Táto udalosť už skončila

Magazín Kávičkári a Krajská organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj pozývajú na ďalší ročník podujatia, ktoré bude nabité inšpiratívnymi príbehmi, skvelým jedlom a kvalitnou kávou. Elektárňa Piešťany bude pri príležitosti Svetového dňa cestovné ruchu hostiť 27. septembra 2024 (ne)konferenciu Gastrolove.

Vstupenky: (ne)konferencia Gastrolove

Na aké témy sa môžete v roku 2024 tešiť?

Ako motivovať personál vo svojom podniku aby stále miloval, to čo robí? A nemusí to byť len peniazmi. Ako na sociálne siete aby sme začali byť viditeľní a zarábať? Stvorila som sen a prežila som. O tom, že vytvoriť dokonalý koncept nie je prechádzka ružovou záhradou a na čo všetko sa musíte pripraviť.

Od šúpania zemiakov ku šéfkuchárskym hviezdam. Najoceňovanejší slovenskí šéfkuchári, a ich cesta. Keď počasie bojuje proti nám, je dôležité hľadať cesty. Jednou z nich môže byť aj gastroturistika. Ako ju vytvoriť? Zero – waste v profesionálnej kuchyni? Ako sa nastaviť na nové trendy, ktoré začínajú vyžadovať klienti? + praktické ukážky varenia.

Zlatý bod programu bude škola etikety od certifikovanej školiteľky na etiketu z Paríža, Lucie Sandrin Breznayovej, ktorá sa pozrie aj na najväčšie faux pas na Slovensku z pohľadu zahraničných turistov.

Program:
9:00 Zahájenie podujatia
9:20 Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi. Diskusia s Jánom Chovancom, šéfredaktorom Visit Chef.
10:00 Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.
10:30 Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.
11:00 Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.
11:50 Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.
12:30 OBED so spoločnosťou KEMA
13:15 Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?
14:00 Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku “gastroturistika”. Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.
14:45 Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy
15:00 Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko – Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na “konci sveta”.
16:00 Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.

Ďakujeme